Skupno število ogledov strani

sreda, 8. junij 2016

Z leti dojameš ...



kaj so te starejši učili skozi življenje. Ugotoviš, da življenje samo postane lažje, če imaš nekoga, s katerim se smejiš, jočeš, odraščaš, se razvijaš, iščeš samega sebe in svoje potenciale ...

Imam srečo, da imam tisto peščico ljudi, ki so prav to. Ena teh oseb je moja srčna prijateljica, moj podporni steber. Moja Vesna.

Draga moja, davnega leta xx te je pot zanesla v moje življenje. Od takrat so moji dnevi obarvani z mavrico. Pisano, veselo, barvito. Nimam besed, s katerimi bi opisala svoje občutke. Daješ mi vse tisto, kar najboljši prijatelj lahko nekomu da. Smeh in solze. Solze žalosti in solze sreče. Pogovore, oporo, čas, ljubezen, razumevanje, svojo ramo, ko mi je hudo. In tvoj topel, pristen objem.

Imeti tebe v svojem življenju je nekaj, kar si vsak lahko samo želi. Tvoja energija, tvoj optimizem – tudi takrat, ko ti življenje prinese kakšno neprijetno situacijo – neprecenljivo. Vem, da me spoštuješ, vem, da verjameš v mene. Za to sem ti hvaležna do lune in nazaj. In neizmerno te imam rada.

Si oseba, s katero sem preživela in doživela že marsikaj. Nisi klonila. Niti takrat, ko so bili težji trenutki. S tem si samo dokazala, ne samo sebi, pač pa tudi meni, da močna volja in nasmeh podreta še tako trden zid. Naučila si me, da je vse odviso od tega, s kakšnim pogledom človek gleda na situacijo. In ti vedno gledaš na svet pozitivno. Veselo. Nasmejano. To te naredi veliko. V duši, v srcu.
Verjameš v sebe. S tem tudi ostali ... verjamemo. V tebe ... in sami v sebe. Tvoja srčnost je nekaj, kar manjka večini ljudi. Tvoja dobrota prav tako.

In svojo energijo si začela vlagati v svoje izdelke. S tem puščaš pečat v marsikom od nas. In iz tvojih izdelkov se ta energija čuti. Kot da bi imel človek del tebe vedno ob sebi. Božansko.

Verjamem, da bo tvoja sobazrazgledom prodrla v sam vrh. Ker si spoznala »pravila« vztrajnosti. Ker veš, da tisto, kar delaš, delaš dobro in s srcem. Samo pogumno naprej. Vztrajno. Samozavestno.

Imeti tebe ... tudi to je OBILJE!

Velik poklon!

PS: Skupaj zmoreva več. Saj veš ... ko nemogoče postane mogoče. Cmok :)








Ni komentarjev:

Objavite komentar